Care este misiunea noastra?

Yoga Academy Romania (sau pe scurt YAR) este o organizatie care isi propune sa aduca standardele internationale in formarile trainarilor de Yoga din Romania, sa garanteze instructorilor formati o apartenenta si o libertate de a lucra oriunde in lume iar clientilor acestora o practica de buna calitate.

YAR doreste sa scoata din umbra practica Yoga demonstrand accesibilitatea si beneficiile ei,
indiferent de nivelul practicantilor. Motoul dupa care dorim sa ne ghidam este:

“Daca practici Yoga esti fericit, daca nu esti fericit inseamna ca nu practici Yoga.”

Atunci cum a inceput totul?

la o discutie la sala intre doua prietene care cautau solutii sa plece in India sa se certifice ca si instructor de yoga. Asta ar fi insemnat sa lasam totul in spate si sa ne rupem de realitatea noastra timp de 5 saptamani. Fiind femei cu cariera am realizat ca un astfel de angajament nu ni se potriveste, asa ca am cautat solutii creative sa ne formam in europa. Provocarea financiara a eliminat varianta eruropeana ajungand la singura solutie de a aduce Rishikesh-ul in Romania. Oricat de dificila si ambitioasa parea aceasta solutie (unii chiar ne-au spus ca visam cu ochii deschisi) noi am transformat-o instr-un scop realizabil. Am investit un an de zile ca sa gasim cel mai bun instructor international, o locatie potrivita, persoanele care impartasesc visul nostru de a deveni instrucotri internationali si/sau practicanti avansati de Yoga si in final inca un an in formarea in sine.

Primul curs YTT 200 organizat de YAR va ramane pur si simplu magic. in privinta oameniilor care au participat, in privinta viselor care s-au realizat si schimbarile care au nascut un nou stil de viata unic pentru fiecare dintre cei 18 participanti. Atunci cand scopul este unul creator si nu pecuniar totul se rezolva cu minim de efort si maxim de sustinere din partea tuturor pe care ii intalnesti de-a lungul drumului.

YAR isi propune sa se imbunatateasca de la an la an, de la curs la curs, oferind in permanenta cea mai buna formare posibila. Absolventilor li se va oferi sustinere prin programe de Marketing, ajutor la formarea unui Business Plan, module de formare unice pe piata invatand cum sa lucreze cu grupul si cum sa lucreze unu-la-unu si prin recomandari catre sali de fitness. In alte cuvinte YAR te insoteste de la primul pas pe parcursul calatoriei tale personale pentru scopul primordial de a face cat mai multi oameni fericiti.

Cine suntem?

Ana Cordea

Ana Cordea

Fondator

Erica Nagy

Erica Nagy

Fondator

Harry Werczberger

Harry Werczberger

Fondator

De ce YTT 200 cu certificare YA?

Introducem YTT 2016

Yoga Academy Romania este incantata sa anunte inceperea in Ianuarie 2016 a celui de-al doilea curst YTT 200 organizat in Romania. Prima promotie 2015 a numarat 18 cursanti care vor sustine examenul de acreditare in Noiembrie a anulkui in curs.

Cine este clientul nostru?

Acest curs de 200 de ore acreditat Yoga Alliance este deschis tuturor care doresc sa aprofundeze practica yoga prin invatarea tuturor aspectelor pe care le implica yoga, de la anatomie si fiziologie pana la mediatetie si relaxare prin practicarea Hata Yoga. Cursul este intens prin natura sa si se preteaza aspiranzilor de a devein instructori care doresc sa-si largeasca cunostintele.

i

Ce vei invata?

Studiu Hatha yoga
Practica Hatha Yoga
Filosofie Yoga
Anatomie si Fiziologie
Terapie si nutritive Yoga
Relaxare si meditatie
Introducere in stiintele alternative
Metodologie de predare
Practica personala

De ce Yoga Alliance UK?

Profilul tau si detaliile privind clasele, workshop-urile si trainingurile tale vor fi disponibile pe site

Este disponibila o asigurare competitive si foarte cuprinzatoare

Te sustinem prin resurse pentru a te dezvolta dealungul structurii noastre

Mai multe informatii privind YA poti gasi aici

Cariera

Din primul curs de YTT ne mandrim cu nu mai putin de 7 elevi care deja lucreaza in diferite sali de Yoga din Romania. Ne bucuram sa ajutam studentii in calatoria lor catre succes in domeniu nostru. Stam la dispozitia ta pentru a transforma visul in realitate fie ca e vorba de a deschide o afacere proprie fie ca doresti sa te angajezi.

De ce Yoga Alliance USA?

Yoga Academy Romania se bucura sa anunte posibilitatea
de a te inscrie si in Yoga Alliance USA prin programul de TTC 200

Greenhouse Project

Descriere:

YAR este un proiect nascut din dorinta de a aduce o schimbare. Un proiect care s-a nascut dintr-un loc de iubire si daruire.
Punem pasiune in ceea ce facem si ne dorim sa crestem. Proiectul a fost bazat de la bun inceput pe 3 principii:

 1. Economie Sociala,
 2. Crestere Ecologica
 3. Implicare in Comunitate.

Anul 2016 este al doilea an in care activam in domeniul Yoga, proiectul creste si impreuna cu el simtim ca si noi avem nevoie sa crestem odata cu el. Am alocat atentie speciala acestui subiect si ne-am decis sa pornim impreuna un nou proiect numit “Greenhouse Project” prin acest proiect nou ne dorim sa continuam sa respectam structura deja existenta de business si in acelasi timp sa gasim oameni care sunt dispusi sa ni se alature.

Pentru inceput am deschis acest proiect studetilor din cadrul porgramului de certificare TTC2 2016 care a inceput de curand la Bucuresti. In viitor avem de gand sa implementam acest program in toate certificarile noastre TTC 200 & TTC 300.

Detalii Proiect:

Proiect Comunitar 
Finalizare in 2016
Abilitati: Dezvoltare Personala, Cariera
Proiect Gratuit
3 Locuri 
disponibile / curs

Cine este Candidatul nostru preferat?

Suntem deschisi sa primim in echipa noastra pe oricine care isi doreste sa se dezvolte catre predarea Yoga. Cautam oameni autentici in practica lor si care traiesc valori comune cu noi. Ca sa putem avea o claritate pe subiect am trasat cateva conditii de baza pe care candidatul perfect ar trebui sa le prezinte.
Peer-Practice
Participarea la cel putin 80% din intalnirile de Peer-Practice pe parcursul cursului de TTC
Curatare
Ca sa putem practica Yoga avem nevoie sa mentinem corpul curat si sanatos, practica zilnica de tehnica Jala Neti si Kapalabhati ne ajuta sa mentinem corpul sanatos.
Sistem Muscular
Cunoasterea si intelegerea a sistemului muscular prezentat in cursul TTC 200
Bandhas

Integrarea practica Uddiyana Bandha in practica personala

Practica Personala
Practica personala este esentiala in Yoga si asa este necesar ca candidatul nostru sa practice de cel putin 3 ori pe saptamana
Respiratie
Practica Ujaai in practica personala
Documentare
Citirea cartilor de referinta:

 1. Patanjali Yoga sutras
 2. Hatha Yoga Pradipika (sugerat Școala de Yoga Bihar)
 3. Asana Pranayama Mudra Bandha – Școala de Yoga Bihar
 4. Kundalini Tantra – Școala de Yoga Bihar
 5. Light on Yoga – BKS Iyengar
 6. The Bhagavad Gita
 7. Autobiografia unui yoghin – Pramahansa Yogananda
 8. Anatomia Yoga – Leslie Kaminoff
 9. Orice carte de Anatomie
 10. Anatomy of Hatha Yoga – HD Coulter (Advance readings)
 11. Yoga and Ayurveda – Self healing and self realization – David Frawley
 12. Be Here Now – Ramdas

Ce oferim noi celor care se inscriu in program?

Social YAR: Special Events

Prin participare la proiectul “Greenhouse Project” noi iti oferim promovare si participare la evenimentele speciale organizate de noi in bucuresti si prin tara. Anul trecut am organizat primul eveniment Yoga Vibez un concept pe care vrem sa-l repetam si in 2016.

Educational YAR: Workshops

Prin participarea la programul “Greenhouse Project” vei fi implicat in workshop-urile organizate de YAR atat in mediul public cat si in mediul profesional.

Mentoring & Coaching

Prin participare la proiectul “Greenhouse Project” noi iti oferim 4 sedinte de Coaching si 2 sedinte de Mentoring ca succesul tau este si succesul nostru. Prin abordarea asta de tip Hands-On te vom ajuta sa ajungi la cea mai ridicata performanta la examenul final.

Career YAR: Become a Teacher

Prin participarea la programul “Greenhouse Project” vei vei avea sansa de a intra in asistenta la modulele absolvite TTC 200 sau TTC300, alaturi de profesorul tau, in scopul de a te perfection si de ce nu, pentru a deveni Teacher Trainer. Un alt avantaj al programului il reprezinta faptul ca la final poti opta in ce alianta internationala de Yoga doresti sa te inregistrezi, YA-USA sau la YA-UK (cursurile fiind recunoascute de ambele).

Esti interesat de program?

Yoga Academy Romania este bucuroasa sa anunte ca au inceput inscrierele pentru a doua clasa TTC 200 Bucuresti, daca esti interesat sa devi un instructor de Yoga si sa pornesti o cariera alaturi de noi te asteptam in septembrie 2016, pentru mai multe informatii despre curs apasa