YTT 300 ORE- ADVANCED YOGA TEACHER TRAINING

CURS DE FORMARE ACREDITAT YOGA ALLIANCE USA

N

O APROFUNDARE A DOUA STILURI DE YOGA MODERNE SI A FILOSOFIEI YOGA CLASICE

N

PREGATIRE SI PRACTICA IN VINYASA YOGA

N

ABORDAREA STILULUI YIN YOGA SI DEPRINDEREA BENEFICIILOR ACESTEIA

N

STUDIU APROFUNDAT A FILOSOFIEI YOGA DE LA ORIGINI SI A DISCIPLINELOR AYURVEDICE

N

O DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL [YOGA ALLIANCE USA]

PREZENTARE

DETALII CURS

SILABIS

DATE & INVESTITIE

APLICA ACUM

PREZENTARE

Programul nostru intens de 300 de ore de formare a profesorilor de yoga de 30 de zile, a fost conceput pentru aprofundarea cunoștințelor și a fundației yoga existente, împărțit în 3 module de câte 10 zile fiecare sau în module de weekend. Studenții trebuie să fi finalizat deja un curs de formare de 200 de ore, în orice stil, pentru a se putea înscrie la YTT de 300 de ore. Primul modul al cursului se va concentra în principal pe practica Fluxului Vinyasa și predarea pregătirii tehnice și a practicii avansate asana, al doilea pe Yin Yoga și Restorative și cel de-al treilea pe Filosofia Yoga, Pranayama, Meditație și Ajurveda.

O atenție majoră va fi acordată conceperii de clase, aspectelor tehnice și componentelor structurale pentru o clasă Vinyasa Flow, clase Yin Yoga și/sau Restorative. Studenții vor dobândi cunoștințe aprofundate despre tehnici avansate de pranayama, practici de meditație, anatomie structurală, filozofie și vor avea ocazia să învețe și să ajute prin ajustări fizice elevii în timpul orelor de asana. Acest curs este menit să vă ducă mai departe pe calea voastră ca profesor și ca student și să vă pregătească pentru o investigație personală și profesională mai avansată asupra puterii transformatoare a yoga – în corp, minte și suflet.

 Studenții se pot înscrie pentru întregul nostru curs de 300 de ore sau separat pentru unul sau două module de 100 de ore. În cazul în care vei opta doar pentru 100 sau 200 de ore, se va elibera un certificat, dar acesta nu poate fi înregistrat la Yoga Alliance US, certificatul poate fi recunoscut doar dacă toate cele 3 module sunt finalizate și împreună cu 200h anterioare puteți deveni un instructor cu 500 ore YTT. Certificatele de cate 100 sau 200 de ore sunt recunoscute în cadru Yoga Academy Romanâia și vă puteți completa studiile în sesiunile următorilor ani.

Vinyasa Flow Teacher Training                 100h

Studenții vor practica zilnic clase dinamice, puternice de Vinyasa Flow. Accentul este pus pe încorporarea subiectelor din ateliere despre poziții avansate în practica asana, astfel încât studenții să poată experimenta posturile în propriile corpuri. Se vor aplica practici adecvate și tehnici de asistare a inversiunilor avansate. Exersarea practicilor avansate de: extensie a spatelui, lotus și deschiderea șoldului, echilibrul în brațe și tranziții și a posturilor în mâini și a antebrațe. Aceste clase sunt destinate să creeze o rezistență intensă în corp și să folosească flexibilitatea existentă pentru variații de posturi mai profunde. Studenții vor fi, de asemenea, familiarizați cu crearea, crearea inteligentă a secvențelor și traducerea principiilor anatomice între familiile de asana, pentru a ajunge la variații de postură mai profunde și mai avansate

APROFUNDeaza PRACTICA TA!

N

Dobândești cunoștințe mai profunde despre Yogasana, Pranayama, meditație, filozofie și anatomie

N

Îmbunatățește-ți abilitățile de predare și perfecționează-ți sanscrita, vocabularul, asana și tehnici de ajustare

N

Îmbunatățește-ți cunoștințele de anatomie și filozofie într-un mediu de învățare concentrat, angajat, cu profesori profesioniști și dedicați

N

Adâncește-ți practica personală de asana cu ore zilnice de Vinyasa Flow, practică avansată de asana, cum ar fi echilibrul brațelor, backbends etc.

Yin Yoga and Restorative Teacher Training 100h

Yin Yoga este mult mai mult decât simple deschideri de șold și întinderi musculare adânci. Este o practică complementară stilurilor de yoga relativ mai „Yang” și un antidot minunat pentru stilul nostru de viață modern, agitat. Beneficiile sale sunt multiple: este o practică de împământare și de îngrijire care reglează fluxul de energie, îmbunătățește rezistența și vindecarea; precum și o practică meditativă care aduce calm și claritate minții.

Restorative Yoga nu este Yin Yoga susținută de o recuzită suplimentară. Este o practică de vindecare, de hrănire pe cont propriu. Restorative Yoga echilibrează sistemul nervoase, eliberează stresul și tensiunea și facilitează vindecarea naturală atât în ​​corp, cât și în minte.

Aceasta este o formare a profesorilor în Yin Yoga și Restorative Yoga în două părți, unde vom folosi o abordare multi-disciplinară pentru a afla despre Yin și Restorative Yoga, beneficiile lor unice și combinate și cum le putem aplica în diferite setări ale clasei. Absolvenții vor avea abilitatea de a învăța atât Yin, Yin și Yang, cât și Restorative Yoga în siguranță și eficient, să înțeleagă cum să prevină rănirile în clasă, precum și cum să îi inspire pe ceilalți în cultivarea practicilor de yoga echilibrate și conștiente.

\

CINE POATE PARTICIPA LA ACEST CURS

 

 • Acei solicitanți care au făcut deja un curs de formare acreditat de yoga Yoga Alliance US de 200 ore, echivalent de la orice școală și în orice stil.
 • Acei candidați care au o practică serioasă de yoga de cel puțin 1 an și vor să-și aprofundeze cunoștințele și nu își propun să devină profesori.
 • Dacă nu ați făcut încă o formare yoga de 200 de ore, puteți participa într-unul din YTT-ul nostru de 200 de ore și apoi puteți aplica pentru acest curs de 300 de ore pentru certificarea de 500 de ore.

Philosophy, Pranayama, Meditation and Ajurveda Teacher Training 100h

Acest modul de 100 ore pune un accent major pe filosofie studiind în principal Bhagavad Gita, tehnici pranayama, meditație și cunoștințe de bază în ayurveda. Acest modul este conceput pentru a putea înțelege mai bine interdependența practicilor yoghine și pentru a aprofunda propria practică de pranayama și meditație.

Orice învățare pornește de la sursă, ca să înțelegi evoluția practicilor yoghine trebuie să înțelegi sursa și esența acestor discipline. De aceea am creat acest modul pentru a ajuta elevii să rămână ancurați în origini și să poată discerne în mod conștient și corect diversele abordări care au apărut în practica modernă a yoga.

Acest modul îți va da o demensiune de autenticitate respectând tradiția și arătând sursa învățămintelor, o dată ce stăpânești sursa îți este mai ușor să discerni informațiile cu care te confrunți de asemenea poți aduce claritate la rândul tău, ca profesor, elevilor tăi.

ACEST CURS ESTE PENTRU TINE DACA:

 • Dorești să aprofundezi practica vinyasa, yin 
 • Ai o minte deschisă și curioasă
 • Ești pregătit să te schimbi la nivel profund
 • Iți dorești o altă perspectivă asupra vieții
 • Vrei să înțelegi perspectiva yogină asupra experiențelor tale
 • Nu ești mulțumit de situația actuală și ești în cătarea sinelui tă autentic
 • Simți că ai ceva de spus și că te poți pune în serviciul semenilor tăi

 

CERTIFICARE

Cursul nostru este acreditat Yoga Alliance US, o organizație internațională care încearcă se reunească practica și predarea yoga, pentru a conferi practicanților o siguranță minimă a practicilor pe care le adoptă și profesorilor o linie comună pe care să o predea.

Pentru mai multe detalii privind Yoga Alliance Us puteți vizita platforma internațională

www.yogaalliance.org

In mod tradițional această certificare sau apartenență este dată de însăși învățătura primită de la profesor și predată următorilor elevi pe cale orală. Profesorii școlii noastre au primit invățături pe diverse linii disciplice care respectă scrierile clasice Patanjali Yoga Sutra, Hatha Yoga Pradipika, Bhagavad Gita și nu numai. Această abordare non doctrinară dă libertatea studenților să își aleagă o droctrină către care să adere sau nu.

DETALII CURS

PROFESORI

Echipa de bază a cadrelor didactice este formată din profesori cu experiență din România. Această echipă are o creștere organică în funcție de nevoile și noile tendințe care apar în acest domeniu prin instruirea viitorilor profesori la nivel local.

Fiecare curs, în funcție de locație, va avea un mix de profesori care este specificat mai jos împreună cu datele și locația exactă.

Ceea ce ne unește este dăruirea față de această practică, dorința de a împărtăși și convingerea că ceea ce facem este o datorie pe care trebuie să o îndeplinim și nu o slujbă.

* pentru detalii despre membrii echipei, vedeți secțiunea dedicată de pe site-ul nostru web

INSCRIERE MODULARĂ

Studenții se pot înscrie pentru întregul nostru curs de 300 de ore sau separat pentru unul sau două module de 100 de ore. În cazul în care vei opta doar pentru 100 sau 200 de ore, se va elibera un certificat, dar acesta nu poate fi înregistrat la Yoga Alliance US, certificatul poate fi recunoscut doar dacă toate cele 3 module sunt finalizate și împreună cu 200h anterioare puteți deveni un instructor cu 500 ore YTT. Certificatele de cate 100 sau 200 de ore sunt recunoscute în cadru Yoga Academy Romanâia și vă puteți completa studiile în sesiunile următorilor ani.

SILABUS

Acest curs reunește noțiuni avansate ale practicii și predării fiecărui stil în parte. A fost conceput în format de module pentru a putea fi parcurs ca întreg sau pe bucți. Pentru a parcurge aceste module într-un mod eficient se cere o formare anterioară de 200 de ore în yoga în cadrul oricărei școli cu acreditare internațională. 

În cazul în care se dorește doar o aprofundare personală, fără a implica predare ulterioară, se poate parcurge oricare dintre module.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

M01 - Vinyasa Flow
 • Introducere – Introducerea conceptului de Vinyasa, integrarea practicii în istoria dezvoltării practicii Yoga
 • Planificarea și predarea claselor de tip Vinyasa
 • Aliniament, ajustări si practică asistată
 • Behind the scenes – etică și valori pentru a fi un bun profesor, probleme pe care le poți întâmpina în predare, cum să-ți planifici viața profesională
 • Breaking the postures – analiză în detaliu a posturilor de yoga caracteristice practicii Vinyasa
  • All fours poses
  • Standing poses
  • Pron poses
  • Inversions
  • Supine poses
 • Anatomie aplicată pe practica yoga, analiză detaliată pe implicațiile pe care le are practica yoga asupra corpului fizic
 • Practicum – elevii vor fi încurajați să pună în aplicare pe parcursul cursului teoria studiată sub forma de clase sau workshop-uri

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

M02 - Yin&Restorative Yoga
 • Introducere – poziționarea practicii de tip Yin pe harta practicii yoga, explicarea conceptului și a diferențelor de abordare
 • Principiile Yin și Yang
 • Cele „trei comori” din medicina tradițională chineză – Qi, Shen, Jing
 • Cele „șase rele” din medicina tradițională chineză
 • Principiile unei practici yoga de tip YIN
 • Corpul energetic
  • Cele 5 elemente în filosofia Chineză
  • Abordarea taoistă
  • Corpul uman din perspectiva medicinii chineze
  • Cele 12 meridiane
 • Planificarea și predarea claselor de tip Yin și Restorative
 • Aliniament. ajustări și practică asistată
 • Behind the scenes – etică și valori pentru a fi un bun profesor, probleme pe care le poți întâmpina în predare, cum să-ți planifici viața profesională
 • Breking the postures – analiză în detaliu a posturilor Yin și Restorative, beneficii și modificări în funcție de limitări fizice potențiale
 • Anatomie aplicată practicii Yin și Restorative, particularități ale acesteia și comparații cu alte practici
 • Practicum – elevii vor fi încurajați să pună în aplicare pe parcursul cursului teoria studiată sub formă de clase sau workshop-uri
Your Title Goes Here
M03 - Philosophy, Pranayama, Meditation and Ajurveda
 • Introducere – Scopul practicii Yoga, definiții, concepte și istorie
 • Analiza celor patru căi principale în yoga: Karma Yoga, Jnana Yoga, Ashtanga Yoga și Bhakti Yoga
 • Hatha Yoga și Ashtanga Yoga a lui Patanjali
 • Hatha Yoga și Kundalini Shakti
 • Natura Kundallini Shakti
 • Semnificația filosofică a chakrelor
 • Natura și simbolistica nadis-urilor
 • Obstacolele în calea yoga spre Meditație și Samadhi și mijloacele de a le depăși
 • Metode de a controla modificările minții
 • Filosofie Yoga
  • Vedele și cele 6 școli filosofice Indiene
 • Introducereîn Ayurveda
 • Pranayama, mudra și practicarea meditației 
Examinare

Fiecare modul va conține o examinare scrisă, orală și practică a cunoștințelor dobândite pe parcursul cursului, pe baza căreia se va elibera certificarea.

DATE & INVESTITIE

\

YTT 300 ORE ADVANCED TEACHER TRAINING în module de weekend

1750 EUR (10 Module) Preț Early Bird până la 30 Noiembrie – Pentru absolvenții Yoga Academy România

1925 EUR (10 Module) Preț Early Bird până la data de 24 Decembrie 2021

2300 EUR (10 Module) Preț întreg după data de 24 Decembrie 2021

Program Module 2023

Modulul 1: 3-6 Februarie

Modulul 2: 25-27 Februarie

Modulul 3: 10-12 Martie 

Modulul 4: 24-26 Martie

Modulul 5: 7-9 Aprilie

Modulul 6: 28-30 Aprilie

Modulul 7: 12-14 Mai

Modulul 8: 26-28 Mai

Modulul 9: 9-11 Iunie

Modulul 10: 22-25 Iunie – Retreat

Profesori:

Erica Nagy – 500h E-RYT

Anamaria Werczberger – 500h RYT

Sudhir Rishi – 500 h E-RYT

Locatie: Bucuresti ( va fi stabilita locatia exacta in functie de numarul participantilor)

Program:

Vineri – 18.00-21.00

Sambata si Duminica: 08.00 – 19.00

*Pentru detalii legate de profesori verifică pagina dedicată echipei noastre

 

STATUS: OPEN

\

YTT 100 ORE VINYASA 2023

 750 EUR – Preț Early Bird pâna pe data de 15 Ianuarie 2023

950 EUR – Preț întreg după data de 15 Ianuarie 2023

Program intensiv 28 Aprilie – 7 Mai 2023

Programul zilnic orientativ:

9.00 – 10.30 – Practică Asana

11.00 – 13.00 – Teorie

13.00 – 14.30 – Pauză de masă

14.30 – 16.30 – Teorie

17.00-18.30 – Practică Asana/Practicum

Profsori:

Rachel Berryman (USA) – 500h E-RYT

Nadine Sharkey (UK) – 500h E-RYT

 Locația – București (sala va fi alesă ulterior în funcție de numarul de participanți și comunicată în timp util)

*Pentru detalii legate de profesori verifică pagina dedicată echipei noastre

STATUS: OPEN

INFO FINANCIAR

 • Se achita o taxa la înscreire de 350 EUR
 • Restul sumei putând fi achitată integral sau eșalonat în rate.
 • Pentru rate vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferii detalii.
 • Toate plățile se achită prin viramant bancar în baza unei facturi fiscale oferite de către noi.
 • În cazul în care vă răzgîndiți, după înscriere, taxa de înscriere nu se returnează decât în cazuri excepțiale, de forță majoră.

APLICA AZI

Vino alaturi de noi!

Un curs care îți va duce practica yoga la un alt nivel, aducînd o perspectivă imbogațită a practicii tale de pînă acum. Un accent deosebit se pune pe metodologie și stilul de predare, vei deprinde abordări noi pe care le vei implementa cu ușurință.

N

Acceptă o nouă provocare!

N

Descoperă noi stiluri de yoga!

N

Avansează în practica ta yoga!

N

Adu o nouă perspectivă predatului tău!

INTREBARI FRECVENTE

Taxa de Yoga Alliance este inclusa in pret ?

Avînd în vedere ca Yoga Alliance US este o altă entitate, pretul cursului nu include taxele percepute de aceștia. Înregistrarea la Yoga Alliance nu este obligatorie și acreditarea rămâne valabile indiferent daca vă înscrieți sau nu.

Cate module pot sa lipsesc ?

Prezența la curs este obligatorie în procent de 80%, în cazul în care trebuie să lipsiți la unul sau două module și doriți să le parcurgeți cu unul din profesori, această recuperare va fi contra cost dar nu este obligatorie.

Daca vreau sa anulez inscrierea la curs ?

Anularea participării la curs în urma achitării taxei de înscriere aduce de la sine pierderea acestei taxe.

Unde este valabila diploma ?

Diplomele Yoga Alliance US sunt recunoscute internațional cu ușoare diferențe între țări, unori se cer formări conexe cum ar fi instructor sportiv.

Ce se întâmplă dacă nu mai pot ajunge sa termin cursul dar l-am achitat ?

În cazul în care ați achitat suma integral și anulați pana la începerea cursului vi se va reține doar taxa de înscriere, restul sumei vă va fi înapoiată. În cazul în care ați participat la unul sau mai multe module puteți întrerupe și reveniți la grupa din urmatorul an sau într-un alt oraș unde se susține cursul.

Trebuie să am o practică avansată pentru acest curs?

Acest curs este creat pentru a aprofunda practica personală la orice nivel ar fi această. Noi recomandăm să aveți o practică macar de 6 luni, 1 an, până a porni pe acest drum.

inscrie-te astazi! garantam ca nu vei regreta

Yoga Academy România este un mediu în care te poți dezvolta armonios și liber, oferindu-ți perspective ulterioare de predare și colaborări cu studiourile noastre partenere.

Learn More